RÓLAM – BŐVEBBEN

Üdvözöllek az oldalamon!

Padla Dóri vagyok, coach, tréner.

Közgazdászként HR szakirányon végezve a karrierem során mindig fontos szerepet kapott a munkámban az emberek fejlesztése mind egyénileg mind pedig csoportosan. Multinacionális cégeknél dolgozva az első időben a fő területem a pénzügy és beszerzés volt, előbb csapattagként majd több éven át vezetőként. Már ebben az időszakban is folyamatosan kerestem a lehetőségeket, hogy tréningeket tartsak a munkahelyeimen belül és kívül. E mellett egyéni fejlesztéseken keresztül is segítettem kollégáimat a haladásban és a felmerülő problémák megoldásában.

dane-deaner-_-KLkj7on_c-unsplash

 

Mindig is lelkesedtem az egyéni fejlesztő beszélgetésekért már vezetőként is. Ezen kívül számos csoportos tréninget dolgoztam ki és tartottam meg a karrierem során, elsősorban Üzleti Kommunikáció és Kultúraközi Kommunikáció témakörökben. Az egyéni beszélgetéseken kezdtem el alkalmazni a coachingot, mint módszert, amivel látványos és hosszútávú eredményeket lehetett elérni, és mely nagyon motiváló volt a csapattagjaim és magam számára is.

Ezt a több éves gyakorlati tapasztalatot elmélyítendő, 2018-ban egy oktatást követően megszereztem a coach oklevelemet is. Ügyfeleim a business és life coaching változatos témaköreivel jönnek hozzám.

freddie-marriage-vSchPA-YA_A-unsplash

Hatalmas energiával és boldogsággal tölt el, amikor látom, hogy a gyakorlatban is mennyire célravezető a módszer és mennyire jól tudja támogatni az ügyfeleim céljait.

Hiszem azt, hogy egy jó coach képes arra, hogy az élet számos témakörében és területén támogassa a hozzá forduló változtatni akaró ügyfeleket hatékony, előrevivő és eredményes módon. Ez az én hitvallásom, az én utam és az én célom is. ¤